Lediga jobb

Vi söker:

Vill du bli en del av vår utvecklingsresa som sektionschef på Sjöriket?
Vi söker dig som är positiv, utåtriktad, trygg och en tydlig ledare som med din närvaro skapar delaktighet för våra medarbetare utifrån ett kundfokus. Du har ett brett uppdrag där du ansvarar för att leda och utveckla en del av verksamheten utifrån våra övergripande mål och visioner.
Vi erbjuder dig en social roll där du har nära kontakt med kund, närstående, representanter från kommunens hemsjukvård och kommunens biståndshandläggare.
Du välkomnas in i en spännande period då vi arbetar med att möta framtidens behov av välfärd, bland annat genom arbete med en tillitsbaserad hemtjänstmodell som vi sjösatte i början av året men även genom att vidareutveckla det tvärprofessionella arbetet, för att kunna leverera den bästa tänkbara vård och omsorg till dem vi är till för.
Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp beståendes av verksamhetschef, sektionschefer, planeringsledare och admin/ekonomistöd där vi tillsammans initierar, stödjer och leder verksamhetens arbete.
Vi tror att du i denna roll vill anta en flexibel hållning, då uppdragets form kan förändras över tid. Du kan vid behov behöva stretcha dina uppgifter och stötta kollegor.
Du som söker har en treårig eftergymnasial utbildning som till exempel socionom eller leg sjuksköterska samt ett par års erfarenhet av ledning i välfärdssektorn.
Vi kommer intervjua kandidater löpande och är tjänsten något för dig, vänta inte med din ansökan! Kontakta Elisabeth på tel. 0372-131 11 för mer information eller sök direkt till elisabeth@sjoriket.com
Välkommen att bli en Sjörikare!

Vikarie till Sjöriket sommaren 2024.

Är du den vi söker, hör av dig till oss på telefonnummer 0372-13111 eller maila Hanna@sjoriket.com
Som sommarvikarie hos oss på Sjöriket blir du varmt omhändertagen och väl introducerad i hemtjänstens arbetsmiljö av vår erfarna fantastiska personal.
Du får tillgång till Sjörikets friskvårdspaket samt goda arbetslivserfarenheter inför ditt kommande arbetsliv.
Sommarvikariatet sträcker sig från juni till augusti och du har möjlighet att arbeta antingen hela perioden eller en del av sommaren. Vi skräddarsyr en bra lösning utifrån dina förutsättningar.
För oss är det viktigt att du får en god introduktion och erbjuder därför, om du önskar, en möjlighet att starta så snart som möjligt med att arbeta enstaka helger.
Våra vikariat leder ofta till mer jobb inom Sjöriket och vi har flertalet medarbetare som valt att fortsätta jobba hos oss efter sommarvikariatets slut då vi kan erbjuda lösningar som gör det möjligt att kombinera studier och jobb.
Du är:
Noggrann, ansvarsfull, har god socialkompetens och är 18 år fyllda. Stort plus att du har körkort.
Vi strävar alltid efter hög kompetens och 100% nöjda kunder. Våra kunder är värda enbart det bästa.
Maila alexandra@sjoriket.com

Intresseanmälan=>

Söker du jobb som undersköterska eller vårdbiträde maila Hanna@sjoriket.com eller scanna QR-koden. Söker du jobbet som planeringsledare maila Elisabeth@sjoriket.com