Lediga jobb

Vi söker:

Vikarie till Sjöriket sommaren 2024.

Är du den vi söker, hör av dig till oss på telefonnummer 0372-13111 eller maila alexandra@sjoriket.com
Som sommarvikarie hos oss på Sjöriket blir du varmt omhändertagen och väl introducerad i hemtjänstens arbetsmiljö av vår erfarna fantastiska personal.
Du får tillgång till Sjörikets friskvårdspaket samt goda arbetslivserfarenheter inför ditt kommande arbetsliv.
Sommarvikariatet sträcker sig från juni till augusti och du har möjlighet att arbeta antingen hela perioden eller en del av sommaren. Vi skräddarsyr en bra lösning utifrån dina förutsättningar.
För oss är det viktigt att du får en god introduktion och erbjuder därför, om du önskar, en möjlighet att starta så snart som möjligt med att arbeta enstaka helger.
Våra vikariat leder ofta till mer jobb inom Sjöriket och vi har flertalet medarbetare som valt att fortsätta jobba hos oss efter sommarvikariatets slut då vi kan erbjuda lösningar som gör det möjligt att kombinera studier och jobb.
Du är:
Noggrann, ansvarsfull, har god socialkompetens och är 18 år fyllda. Stort plus att du har körkort.
Vi strävar alltid efter hög kompetens och 100% nöjda kunder. Våra kunder är värda enbart det bästa.
Maila alexandra@sjoriket.com

Intresseanmälan=>

Vikarie till Sjöriket sommaren 2024 endast helgjobb.

Jobba endast fredag-söndag och få heltidslön.

Är detta något för dig så maila alexandra@sjoriket.com

Undersköterska

Vi fortsätter att växa och söker nu dig. Du är undersköterska, noggrann, ansvarsfull, har god socialkompetens och är 18 år fyllda. Stort plus att du har körkort. Hör av dig till oss på telefonnummer 0372-13111 eller maila Elisabeth@sjoriket.

Inom vården är ingen dag den andra lik, du träffar och hjälper olika människor med olika behov och underlättar för dem i deras liv. Det kallar vi för ett riktigt värdefullt och meningsfullt arbete. Sjöriket växer, och därför söker vi nu fler undersköterskor till fasta tjänster som vill ta klivet och bli “Sjörikare” hos oss.
Vi söker dig som har glädje för ditt yrke, är ansvarsfull, engagerad och som har erfarenhet av att arbeta inom vård och omsorg!
Vi erbjuder en väl genomtänkt introduktion och utser en mentor som följer dig och som du kan vända dig till med frågor och funderingar. Vi har generösa friskvårdsbidrag och aktiviteter, så som fritt medlemskap till gym och gruppträning på Workout i Ljungby, gruppträning på Träna, simning, friskvårdsbidrag och vi anordnar även olika hälsofrämjande aktiviteter så som yoga. Hos oss har du nära till din chef, alla grupprum och kontor är nämligen i samma korridor! Vi har självklart kollektivavtal så att du ska känna dig trygg med din anställning, och hos oss schemalägger vi bara 1 av 4 helger.
Ta klivet och bli en av våra Sjörikare!
Gör din ansökan och maila till Elisabeth@sjoriket.com
Vi strävar alltid efter hög kompetens och 100% nöjda kunder. Våra kunder är värda enbart det bästa.

Intresseanmälan=>

Söker du jobb som undersköterska eller vårdbiträde maila alexandra@sjoriket.com eller scanna QR-koden.