Nyheter

Vad händer på Sjöriket:

Omorganisation

Omorganisation

Förändrad organisation och ledning på Sjöriket

 

Den 1 maj, sjösattes företagets nya ledningsorganisation. Den innebär att Elisabeth Persson har ett verksamhetsansvar för driften på Sjöriket, Lena Alm arbetar med vakanshantering, inköp, system och underhåll och Lotta Johanssons huvudsakliga fokus ligger på våra befintliga och att etablera nya kundrelationer.

De tre ledarna finns på plats i verksamheten precis som tidigare och kommer arbeta för att renodla uppdragen i sina respektive roller. Med den nya organisationen ges företaget större möjligheter att uppnå företagets mål och vision men även stärkas och utvecklas inom områden som bland annat rör arbetsmiljö, hållbarhet, marknad, ekonomi och kvalitet.

Förändringen är sista ledet i en större organisationsförändring som sjösattes i mars månad då vi började arbeta geografiskt över staden, åtta arbetslag blev fem.

Sjörikets styrelse ser positivt på den nya organisationen som de tror kommer bidra till att förstärka företaget inför framtida utmaningar.

Events på gång:

oktober 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

7 dagar sedan

Sjöriket AB

Tack för allt ni gör!
Ni har ingen superhjältedräkt att ta på er. Den enda skyddsdräkt ni har är ett plastförkläde, plasthandskar och visir. Ni räddar liv, ni vårdar, ger omtanke och kärlek.
365 dagar om året är ni våra och våra kunders hjältar, inte bara denna vecka, men vi älskar ju att fira så hakar på och uppmärksammar er lite extra idag. Vi hoppas att ni alltid känner vår uppskattning och vet att utan er hade inte Sjöriket varit vad det är idag. NI är vår framgångssaga!
... Läs merLäs mindre

Läs på Facebook

2 Veckor sedan

Sjöriket AB

Genom regeringens satsning ”Äldreomsorgslyftet” har Sjöriket fått medel för att kompetensutveckla sina medarbetare. Tillsammans med Linnéuniversitetet i Växjö har vi utifrån de behov och utmaningar vi står inför skräddarsytt ett utbildningspaket som pågår under fyra tillfällen under hösten. Vi kan berätta att träff 1 igår gav mersmak, under musikaliska toner arbetade vi med metoden ”Future Search” som under dagen synliggjorde vad som direkt och indirekt påverkar vår organisation samt ger oss perspektiv utifrån individ, organisation och samhällsnivå. Kort och gott kan vi berätta att metoden ska synliggöra våra framgångsfaktorer och hur de kan nyttjas bättre framgent. Dagen bjöd på många skratt och insikter. Vi ser fram emot fortsättningen. Är det något du vill vi ska rusta oss för inför framtiden? Trevlig helg! ... Läs merLäs mindre

Läs på Facebook