Personuppgiftspolicy

För kännedom till dig som är kund hos oss på Sjöriket.

 

Som kund hos Sjöriket kan du känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.

Med anledning av EU:s nya dataskyddsförordning (General Data Protection Regulation, GDPR) anser vi oss anpassade då den trätt i kraft den 25 maj 2018.
GDPR ställer högre krav på oss som företag, det innebär dock ingen märkbar skillnad för dig som kund.

Vi behandlar personuppgifter i enlighet med EU:s nya dataskyddsförordning GDPR och den svenska dataskyddslagen. I de fall där bokföringslagen gäller så står den över GDPR. Faktureringsuppgifterna lagras enligt bokföringslagen i minst 7 år både i digital form bakom brandvägg och på papper.

Vi värnar redan om din personliga integritet och anser att det är viktigt att hålla en fortsatt hög skyddsnivå för dina personuppgifter.

Företagets kundregister i form av faktureringssystem och planeringssystem innehåller enbart uppgifter för att kunna uppfylla avtalet med kunden. Uppgifter som kräver samtycke av kunden såsom fotografier lagras endast i den form som framkommer av samtyckesavtalet kunden har undertecknat.
Du kan närsomhelst kontakta oss för att få information om vilka uppgifter som behandlas om dig eller för att begära rättelse, överföring, radering eller begränsning av dina personuppgifter.

För mer information om dataskyddsförordningen, se datainspektionens hemsida.

 

Kontaktuppgifter till personuppgiftsansvarig:

 

Sjöriket Ab
Lena Alm
Skånegatan 6
341 33 Ljungby
0372-13111
lena@sjoriket.com