Hemtjänst

Vi ser kunden där den befinner sig och utifrån dennes personlighet och livssituation skräddarsyr vi hemtjänst-lösningar utifrån beviljat biståndsbeslut.

Det är lätt att välja oss om du bor i centrala Ljungby, Lagan, Vittaryd, Dörarp eller på Bolmsö

Har du redan hemtjänst hos annan utförare än Sjöriket men önska byta till oss, ring din biståndshandläggare och tala om att du vill ha hjälp från Sjöriket istället.
Biståndshandläggaren kontaktar  oss och skickar en beställning på den hjälp du är beviljad.

Har du inte Hemtjänst men är i behov av det

Vi har ett avtal med Ljungby kommun innebärande att vi erbjuder hemtjänst på samma villkor som kommunen. Det kostar dig inget extra att välja oss! Vi utför hemtjänst veckans alla dagar kl. 07-22. På natten tar kommunens nattpatrull över. Våra ordinarie medarbetare, eller ”Sjörikare” som vi kallar oss inom hemtjänsten är utbildade undersköterskor med lång erfarenhet av vård och omsorg. Hos en Sjörikare värderas egenskaper som glädje, ansvar, engagemang och stolthet!

Hemtjänst beviljas av kommunen efter att du pratat med en biståndshandläggare som bedömer hur mycket hjälp du är i behov av.  För att välja Sjöriket kontaktar du biståndshandläggare på tel. nummer 0372 – 78 90 00 och meddelar att du önskar få din hemtjänst utförd av Sjöriket. Biståndshandläggare meddelar oss att du valt Sjöriket. Vi kontaktar sedan dig för ett första hembesök där sektionschef och fast omsorgskontakt tillsammans med dig går igenom biståndsbeslutet. Dina insatser planeras utifrån de behov och önskemål du har. En genomförandeplan upprättas som du godkänner och vi medarbetare följer i vårt dagliga arbete. Hemtjänsten kan kompletteras med hemservice med RUT-avdrag. Vi tycker om vårt arbete och strävar efter 100% kundnöjdhet.

 

Kontakta oss så berättar vi mer om vilka vi är och hur vi arbetar. Det kan ske per telefon eller under ett hembesök.

Som hemtjänstkund hos Sjöriket:

Får du hjälp när du behöver den

Får du lätt kontakt med oss

Vi anpassar oss efter dina önskemål

Får du hjälp av samma personer